Slik betaler du for tannbehandlingen i Budapest

Det er tre måter å betale for tannbehandling ved OralCare i Budapest:

1. Bankoverføring (foretrukket betalingsmåte)

Bankoverføring til OralCare Hungary kft i Ungarn. Det er mulig å låne datamaskin på tannklinikken for tilgang til din nettbank. Husk at dette er betaling til utland og ikke som vanlig regningsbetaling. Sjekk dette gjerne opp på forhånd i din nettbank.
De som har fått behandlingsplan tidligere (i Oslo eller Budapest), bør overføre før de reiser til Budapest. Husk at en overføring til utlandet kan ta et par dager og at dette må være i orden før du blir ferdig behandlet og drar hjem.

Mottaker: OralCare Hungary Kft.
Addresse: Margit körut 48, H-1023 Budapest, Hungary
IBAN (kontonr): HU06116000060000000066269348
SWIFT/BIC: GIBAHUHB
Fakturavaluta: NOK (Norske kroner)
Overføringsvaluta: HUF (Ungarn forint)

Fordel: Ingen forskjell i valuta. Men det kan hende din bank tar et fast gebyr.

2. VISA eller Mastercard

Ved betaling med VISA/Mastercard må du være oppmerksom på valutaforskjeller. Grunnet bankgebyrer utenfor vår kontroll, er det forskjell mellom behandlingssum og det som faktisk blir trukket fra din konto. Vi bruker dagens valutakurs fra den ungarske sentralbanken.

Ulempe: Det er forskjell på beløp som blir trukket fra din konto og det du tror du skal betale, men dette er ikke noe vi kan gjøre noe med.

3. Betaling med kontanter

OralCare tar også kontant betaling, NOK (norske kroner) eller HUF (Hungarian forint). Det er lov å ta med seg maks 24.999 kr i kontanter ut av landet. Tar du med deg 25.000 kr eller mer, må dette deklareres til Tollvesenet. (Inkl. i beløpet er norske kroner og eventuell utenlandsk valuta) Viktig å huske at det som oftest er gebyr ved uttak av kontanter fra bank/minibank, og at det også her vil forekomme valutaforskjell.

Fordel: Ingen transaksjonskostnader.