Ofte stilte spørsmål

Hvorfor er tannlege billigere i Budapest enn i Norge?

Lønnskostnadene til tannleger, assistenter og kontorpersonell er lavere i Budapest enn i Norge.  Eksempelvis kan man ansatte 4 tannhelsesekretærer i Budapest, for samme lønnen som en tannlegesekretær i Norge.

Her er de viktigste årsakene til lavere priser:

  • Lavere lønnskostnader
  • Lavere innkjøpspriser på tannteknikk og produkter
  • Lavere husleie og generelle driftskostnader
  • Kan ha lavere margin, fordi tannturister som regel gjør stor tannbehandling

Hva med kvaliteten? Er den like bra som tannleger med høyere priser?

Pris er ikke en indikator på kvalitet. Når man skal ha en tjeneste utført, må man oppsøke fagfolk, som kan jobben sin. Hvem bedre til det enn folk som arbeider med store tannrekonstruksjoner hver eneste dag. Det er ikke slik at alle tannleger kan nøyaktig det samme og er like flinke til alt. Sånn er det i Norge og sånn er det i utlandet. Det finnes gode og dårlige tannleger i alle land. OralCare har pasienter fra hele Norge, og fra andre land, som får utført stor og komplisert behandling. Det gjør at vi har en trygghet rundt det arbeidet vi utfører.

Hvordan kan jeg bestille time / tanntur?

Kontakt oss så ordner vi time i Budapest. Hvis du ønsker undersøkelse i Oslo, Lillehammer eller Trondheim ordner vi det også!

Hvordan betaler jeg for tannbehandlingen?

Se egen side for informasjon om betaling for tannbehandling.

Snakker tannlegen norsk?

Tannlegen snakker engelsk. Men vi har en norsk person på klinikken som kan hjelpe med oversetting hvis du ønsker det.

Hvor mye vil behandlingen koste?

Det er umulig å gi pris på behandling uten en undersøkelse. Undersøkelse utfører vi når du kommer til Budapest. Men du har også mulighet til å utføre undersøkelse i Oslo, Lillehammer og Trondheim.

Hvor mye koster første konsultasjon i Budapest

Første konsultasjon på klinikken vår i Budapest er gratis. 2D-røntgen er også gratis hvis du ønsker å starte behandlingen. Hvis du bare kommer for en konsultasjon, må du betale for røntgenbildene.

Hvor mye koster konsultasjon i Oslo eller Trondheim?

Ved å bestille via oss, har vi fastpris på første konsultasjon inkl. 2D-røntgen hos vår samarbeidspartnere i Oslo, Lillehammer og Trondheim.