Hvorfor eksisterer vi?

OralCare Budapest

Visjon: Ekstraordinær pasientopplevelse

Mål: Hjelpe flere, raskere.

Hvorfor eksisterer vi?

Mål, visjon og misjon er egentlig ett og samme for oss. La oss forklare:

OralCare Hungary ble startet i 2014 familien Meisal og tannlege Marius Fischer som selvstendig klinikk. Tannlege Fischer og Meisal-folket har jobbet sammen helt siden 2006. Når vi fristilte oss fra andre eiere som ikke delte våre verdier, kunne vi gå videre med å utvikle klinikkene til det vi ville: Nemlig hjelpe flere, raskere.

Med raskere mener vi å korte ned behandlingstiden spesielt på implantat. Det er synd å ikke ta i bruk teknikkene som er utviklet de senere årene. Med raskere mener vi å tilby faste tenner på implantat, med en gang. Ikke vente med gebiss opp til et år. Faktisk har denne løsningen vært mulig helt siden starten på 2000-tallet, men de fleste klinikker tar ikke kostnaden med å utvikle seg.

Eksempelvis var vi tidligst ute med å ha gruppereiser med norsk guide til Budapest. Dette startet vi med allerede i 2008.

Det er det vi syns er givende, å utvikle oss selv, til beste for pasientene. Det er ingen grunn at behandling skal ta lang tid, bare fordi eiere og tannleger ikke vil investere i å utvikle seg selv. Men det gjorde vi. Og siden 2014 har vi tilbudt behandlingsprotokoll med All on 4; faste tenner på 4 dager i Budapest.

Derfor eksisterer vi!