Om oss

Hvorfor eksisterer vi?

Mål, visjon og misjon er egentlig ett og samme for oss. La oss forklare:
OralCare Hungary ble startet i 2014 familien Meisal og tannlege Marius Fischer som selvstendig klinikk. Tannlege Fischer og Meisal-folket har jobbet sammen helt siden 2006. Når vi fristilte oss fra andre eiere som ikke delte våre verdier, kunne vi gå videre med å utvikle klinikkene til det vi ville: Nemlig hjelpe flere, raskere.
Med raskere mener vi å korte ned behandlingstiden spesielt på implantat. Det er synd å ikke ta i bruk teknikkene som er utviklet de senere årene. Med raskere mener vi å tilby faste tenner på implantat, med en gang. Ikke vente med gebiss opp til et år. Faktisk har denne løsningen vært mulig helt siden starten på 2000-tallet, men de fleste klinikker tar ikke kostnaden med å utvikle seg.

Vi liker å være tidlig ute.
Vi er ikke redde for å stikke oss frem med å være annerledes.
Vi liker å skape positive opplevelser for pasientene våre.
Vi brenner for å ta vare på ansatte og ha godt arbeidsmiljø.

Eksempelvis var vi tidligst ute med å ha gruppereiser med norsk guide til Budapest. Dette startet vi med allerede i 2008.
Det er det vi syns er givende, å utvikle oss selv, til beste for pasientene. Det er ingen grunn at behandling skal ta lang tid, bare fordi eiere og tannleger ikke vil investere i å utvikle seg selv. Men det gjorde vi. Og siden 2014 har vi tilbudt behandlingsprotokoll med All on 4; faste tenner på 4 dager i Budapest.
Derfor eksisterer vi!

Dr. Nadjim Ben-Redouane

Tannlege

Registrert hos HELFO for refusjon på implantatprotetikk. Spesialist i konserverende og restorativ tannbehandling.

Uteksaminert fra University of Pécs. Hans faglige interesse er innen konservativ tannbehandling og gi pasienter smilet tilbake. Siden han fikk lisens, har han jobbet med fullstendig oral rehabilitering av norske pasienter hos OralCare i Budapest.

«Det er en prioritet for meg at pasientene forlater alle behandlinger med tilfredshet.»

+

Dr. László Damjanovich

Kjevekirurg

Registrert hos HELFO for refusjon på implantat.

Han ble uteksaminert i Debrecen som tanntekniker, ble senere tannlege og så kjevekirurg. Det at han er utdannet innen alle fagfeltene gir han bred innsikt rehabilitering med implantat og All on 4 behandlingen, som er hans hovedarbeidsfelt hos OralCare.

Som tannlege og munnkirurg utfører han komplekse, tilpassede behandlinger som oppfyller pasientenes forventninger og mål om å få faste, pene tenner.

«Mitt mål er at pasientene skal starte rolig og trygt, uten frykt, for operasjoner i munnen.»

+

Tannlege Marius Fischer

Tannlege

Autorisert tannlege i både Ungarn og Norge.

Deleier av OralCare Hungary.

Over 30 års erfaring i protetiske erstatninger og ettertraktet tannlege med behagelig vesen og evne til å utføre behandling raskt, med trygg og sikker hånd.

+

Anita Mengyán

Direktør

Jeg ble uteksaminert som tanntekniker og deretter som tannlegeassistent i Debrecen. Jeg fikk min praksis i oral kirurgi og konservative tannbehandlinger. Jeg liker å snakke med folk og motta kontinuerlig tilbakemelding på arbeidet mitt.. Som administrerende direktør i praksisen anser jeg kommunikasjon som etablerer tillit og pasienttilfredshet og tilbakemeldinger som ekstremt viktig. Basert på mine tannteknikerstudier prøver jeg å hjelpe pasienter med å velge riktig tannfarge eller tannform. Mitt mål er å fjerne frykten og tvilen til pasientene slik at de føler; de er på rett plass og i gode hender!

+

Judit Oláh

Tannlegeassistent

Jeg begynte å jobbe i helsevesenet for 30 år siden. Først på øre, nese og hals sykehusavdeling. Senere, etter kurset terapeutisk massasje, fullførte jeg kurset tannassistent og klinisk tannpleier. Gjennom årene har jeg opparbeidet meg kompetanse på å bistå med munnkirurgi og som hygienist innen profesjonelle munnhygienebehandlinger og bleking. Jeg prøver å hjelpe pasientene mine med maksimal medfølelse og komfort!

+

Kati Rado

Tannlegeassistent

Jeg fikk erfaring som tannlegeassistent både i inn- og utland, og har også apotekassistentutdanning! Under arbeidet mitt prøver jeg å løse pasientens frykt med åpenhet og vennlighet.. Det er viktig for meg å hjelpe legen effektivt, å jobbe nøyaktig og presist.

+

Melinda Szabó

Kontor

Jeg fikk min tannlegeassistentkvalifikasjon i 2020, og et år senere fullførte jeg også den kliniske tannpleierutdanningen. Jeg anser det som svært viktig med en empatisk holdning til pasientene. I tillegg til tannhygienebehandling er en viktig del av jobben min å lære pasienter om riktig munnhygiene og gi dem nyttige råd for å opprettholde sunne tenner.

+

Réka Szaló

Pasientkoordinator

Norsk og bosatt i Budapest. Han er den du snakker med om oppholdet ditt i Budapest. Organiserer reise, henting på flyplass og kan gi råd om hoteller. Bistår også i avklaringer om behandling og betaling, tolk om behov og kan organisere HELFO-søknad.

Du kan ringe direkte til Réka på 94 00 41 60, mandag-fredag 08:00-16:00.