Kontakt oss hvis du har spørsmål om tannbehandling på vår tannklinikk i utlandet (Budapest)

KONTAKT

Ta kontakt med oss

Interessert i tannbehandling i utlandet?
Ring oss på 94 00 41 60 eller send inn skjema så tar vi kontakt med deg. Vi som svarer deg er norsk, derfor ønsker vi gjerne at du skriver til oss på norsk.

94 00 41 60

Mandag – Fredag
8.00 – 16.00

1027 Budapest, Margit körút 48.

Hvor ligger tannklinikken?

Adresse: H-1027 Budapest, Margit körút 48, Ungarn.Klinikken ligger i 1. etasje.

Tannklinikken ligger på Buda-siden av Budapest.
40 meter fra nærmeste trikkestopp
500 meter fra elvebredden til Donau.
500 meter fra kjøpesentret Mammut med over 300 butikker, kafeer, restauranter osv.
700 meter fra nærmeste metro-stasjon (T-bane, Széll Kálmán tér)
Venterom på tannklinikken i Budapest

Hvor ligger tannklinikken?

De fleste som reiser til Budapest for tannbehandling, tilbringer ikke så mye tid i tannlegestolen. OralCare anbefaler derfor at du bor på Pest-siden, da er man i sentrum og har alt rett utenfor hotelldøren.
Det er enkelt å komme seg til klinikken, da Budapest har veldig bra kollektivtransport som trikk, metro og buss. Et ukeskort koster ca. 150 kr, og du kan da reise så mye du vil innen Budapest. Også mulig å kjøpe 3 dagers kort, enkeltbilletter osv. De som er over 65 år reiser gratis, men husk at ved eventuell kontroll er pass den eneste gyldige legitimasjonen.
Rett utenfor klinikken ligger trikkestoppen Mechwart liget. Her stopper trikkelinje 4 og 6, som kan kalles hovedlinjer, da det er store, gule og moderne trikker som kjører linjen.
Nærmeste metro-stopp (T-bane) Széll Kálmán tér er 700 meter fra tannklinikken. Széll Kálmán tér er endestopp for trikk og metro. Det er også mange andre trikker og busser man kan ta for å utforske byen. For den som tar metro, og ikke ønsker å gå de 700 metrene til klinikken, kan man enkelt hoppe på trikkeline 4 eller 6. Gå av på Mechwart liget, inngangen er bare 40 lengre ned fra trikkestoppen.