Ansatte og behandlere på tannklinikken i Budapest

Dr. Nadjim Ben-Redouane

Tannlege

Registrert hos HELFO for refusjon på implantatprotetikk. Spesialist i konserverende og restorativ tannbehandling.

Uteksaminert fra University of Pécs. Hans faglige interesse er innen konservativ tannbehandling og gi pasienter smilet tilbake. Siden han fikk lisens, har han jobbet med fullstendig oral rehabilitering av norske pasienter hos OralCare i Budapest.

«Det er en prioritet for meg at pasientene forlater alle behandlinger med tilfredshet.»

+

Dr. László Damjanovich

Kjevekirurg

Registrert hos HELFO for refusjon på implantat.

Han ble uteksaminert i Debrecen som tanntekniker, ble senere tannlege og så kjevekirurg. Det at han er utdannet innen alle fagfeltene gir han bred innsikt rehabilitering med implantat og All on 4 behandlingen, som er hans hovedarbeidsfelt hos OralCare.

Som tannlege og munnkirurg utfører han komplekse, tilpassede behandlinger som oppfyller pasientenes forventninger og mål om å få faste, pene tenner.

«Mitt mål er at pasientene skal starte rolig og trygt, uten frykt, for operasjoner i munnen.»

+

Tannlege Marius Fischer

Tannlege

Autorisert tannlege i både Ungarn og Norge.

Deleier av OralCare Hungary.

Over 30 års erfaring i protetiske erstatninger og ettertraktet tannlege med behagelig vesen og evne til å utføre behandling raskt, med trygg og sikker hånd.

+

Anita Mengyán

Direktør

Jeg ble uteksaminert som tanntekniker og deretter som tannlegeassistent i Debrecen. Jeg fikk min praksis i oral kirurgi og konservative tannbehandlinger. Jeg liker å snakke med folk og motta kontinuerlig tilbakemelding på arbeidet mitt.. Som administrerende direktør i praksisen anser jeg kommunikasjon som etablerer tillit og pasienttilfredshet og tilbakemeldinger som ekstremt viktig. Basert på mine tannteknikerstudier prøver jeg å hjelpe pasienter med å velge riktig tannfarge eller tannform. Mitt mål er å fjerne frykten og tvilen til pasientene slik at de føler; de er på rett plass og i gode hender!

+

Judit Oláh

Tannlegeassistent

Jeg begynte å jobbe i helsevesenet for 30 år siden. Først på øre, nese og hals sykehusavdeling. Senere, etter kurset terapeutisk massasje, fullførte jeg kurset tannassistent og klinisk tannpleier. Gjennom årene har jeg opparbeidet meg kompetanse på å bistå med munnkirurgi og som hygienist innen profesjonelle munnhygienebehandlinger og bleking. Jeg prøver å hjelpe pasientene mine med maksimal medfølelse og komfort!

+

Kati Rado

Tannlegeassistent

Jeg fikk erfaring som tannlegeassistent både i inn- og utland, og har også apotekassistentutdanning! Under arbeidet mitt prøver jeg å løse pasientens frykt med åpenhet og vennlighet.. Det er viktig for meg å hjelpe legen effektivt, å jobbe nøyaktig og presist.

+

Melinda Szabó

Kontor

Jeg fikk min tannlegeassistentkvalifikasjon i 2020, og et år senere fullførte jeg også den kliniske tannpleierutdanningen. Jeg anser det som svært viktig med en empatisk holdning til pasientene. I tillegg til tannhygienebehandling er en viktig del av jobben min å lære pasienter om riktig munnhygiene og gi dem nyttige råd for å opprettholde sunne tenner.

+