Gratis konsultasjon
i Oslo, Trondheim eller Lillehammer.

Vi tilbyr gratis tannlegekonsultasjon i tre byer i Norge: Oslo, Trondheim og Lillehammer. Tidsbegrenset tilbud i 2021!

Er konsultasjonen gratis?

Ja. Konsultasjon er gratis. Send inn skjema, så ringer vi deg for å sette opp time i den byen du ønsker konsultasjon.

Hva skjer på konsultasjonen?

Tannlege registrerer status på tenner, snakker med deg om dine ønsker og forventninger. Det blir tatt nødvendige 2D-røntgenbilder.

Tannlegen på klinikken i Norge sender oss røntgenbilder, status, eventuelle foto og annen informasjon som blir samlet inn på konsultasjon. Våre tannleger i Budapest vil gå gjennom alt vi får tilsendt, og lager en behandlingsplan med pris for behandling hos oss i Budapest.

Vi tar kontakt med deg for å presentere plan, pris og annen nyttig informasjon.

Er du klar til å bestille time eller ønsker du mer informasjon først?

Hvilken behandling kan jeg få i Budapest?

Vi tilbyr omfattende tannbehandling ved å reparere knekte og ødelagte tenner. Tannkroner og broer i løpet av én uke. Vi kan også erstatte én eller flere tenner med tannimplantat. Mange kommer til oss for å trekke tenner, sette inn implantat og feste tenner på implantat, alt på samme uke. Vi tilbyr også spesialløsninger for de som har for lite ben for vanlig tannimplantat. Vanlig behandling utfører vi også, som fyllinger, rotfylling, tannproteser/gebiss osv.

Hvilket språk snakker de på klinikken i Budapest?

Tannlegene snakker engelsk.

Men vi har en norsk ansatt på klinikken i Budapest, som hjelper deg med å organisere reise, og kan svare på de fleste spørsmål du måtte ha før, under og etter reisen. Hvis du ikke snakker engelsk, kan dere avtale at han er tilstede når du får tannbehandling.

Hva koster behandling?

Hvis du bestiller time for konsultasjon i Norge, kan du få pris før du reiser. Men du kan også reise direkte til Budapest for konsultasjon og starte behandling.

På generell basis kan man spare 30-70% på behandling i Budapest i forhold til norske klinikker. Den som trenger mye behandling vil spare mest. Trenger du behandling til 15.000-20.000 kr eller mindre i Norge, vil du trolig ikke spare noe ved å reise til Budapest, men du får jo en fin ferietur.

Trygderefusjon på tannbehandling

Har du krav på refusjon på tannbehandlingen, lager vi søknadsskjema som du sender inn til Helfo. Vi kjenner regelverket veldig godt da vi har drevet med tannturisme siden 2007.

Kontakt oss

Har du spørsmål om tannbehandling, pris eller andre ting, kan du booke en samtale på TLF eller sende oss en skriftlig henvendelse. Vi snakker og skriver norsk, så ikke vær redd for å ta kontakt.

Fyll ut skjema for å reservere gratis konsultasjon

Hvordan er det egentlig å være tannturist?

Å være tannturist blir gjerne noe helt annet enn man så for seg. Kanskje ser man for seg å tilbringe dager og timer på tannklinikken. Men overrasket blir de fleste når de opplever det motsatte.